Az általunk képviselt és kiépített felügyeletei rendszer meggyorsítja és megkönnyíti az Ön és vállalata munkáját.

Nyilvántartásbavétel

Első lépésként segítünk meghatározni, illetve kiválasztani azokat a mérőeszközöket, amelyeket szükséges nyilvántartani és kalibrálni. Elvégezzük a mérőeszközök nyilvántartásba vételét és egyedi azonosítását.

Nyomonkövetés, kalibrálás

Minőségügyi szakembereikkel együttműködve megállapítjuk az eszközök kalibrálási ciklusidejét. Elvégezzük a megjelölt és a kiválasztott mérőeszközök kalibrálását, kalibráltatását illetve szükség esetén hitelesítettését az MKEH –val vagy az általa feljogosított szervezettel. Figyelmeztetjük Önöket ha mérőeszközük kalibrálásának érvényessége lejár.
Biztos lehet abban, hogy a kiépített rendszer teljes mértékben megfelel az ISO elvárásoknak és megkönnyíti a mérőeszközök nyilvántartását és kezelését. A kiválasztott külső kalibráló laboratóriumokat folyamatosan ellenőrizzük és a kiállított kalibrálási bizonyítványokat minden esetben megvizsgáljuk. Biztos lehet abban, hogy az elvégzett munka szakmailag teljesen megfelel az elvárásoknak. Használja ki szakértelmünket és bízza ránk mérőeszközeinek felügyeletét.

MÉRŐESZKÖZ FELÜGYELETTEL

kapcsolatos kérdés esetén