Minőségi mérőeszközök, mérőműszerek

Egy akkreditált laboratórium életében a kulcsszó a minőség és a megbízhatóság. A Kalilab Kft. hivatalos Mitutoyo partnerként a hosszmérés minőségi eszközeivel áll rendelkezésükre. A nyomatékmérés területén szerzett tapasztalatunk alapján bátran ajánljuk a Norbar, Tohnichi és Torqueleder nyomatékeszközeit. Katalógusainkat megtalálja a Katalógusok/Márkák menüpont alatt.

mitutoyo.jpg

Mitutoyo hosszmérő eszközök (hivatalos viszonteladó)

A Mitutoyo-t az az egyértelmű és megalkuvást nem ismerő cél vezérelte, hogy a legjobb minőségű terméket és értéket szolgáltassa bárhol, a szerény kezdetektől, 1934-től fogva, s hogy a világ elsőszámú metrológiai eszközgyártója legyen.
trimos.jpg

Trimos hosszmérő eszközök (hivatalos viszonteladó)

A Trimos SA svájci céget 1972-ben alapították. Termék palettájukon magasságmérők, 3D mérőkarok és egyéb hosszmérő eszközök is megtalálhatók. Az általuk gyártott  és tervezett mérőeszkzök magas minőséget képviselnek.
crane.jpg

Crane nyomatékmérők és adatgyűjtők (hivatalos viszonteladó)

A Crane Electronics 1971-es alapítása óta, több mint 40 éve szállít eszközöket nyomatékmérés és ellenőrzés területén az ipar számára. Az Egyesült királyságból indult vállalat ma már hivatalos viszonteladói révén forgalmaz eszközöket minden kontinensen.
renishaw.jpg

Renishaw partner

A Renishaw egy globális vállalat, többek között moduláris és egyedi befogóeszközök széles választékát kínálja koordináta-mérőgépekkel (CMM-ekkel), Equator™ idomszerekkel és optikai mérőrendszerekkel történő használatra.
stahlwille.jpg

Stahlwille nyomatékkulcsok és szerszámok (hivatalos viszonteladó)

A Stahlwille szerszámok és nyomatékkulcsok széles skáláját kínálja az autóipar, a légi közlekedés, az élelmiszer ipar és egyéb ágazatok számára. A német precizitással készülő eszközöket a minőség, tartósság és könnyű használat jellemzi.
norbar.jpg

Norbar nyomatékmérők és nyomatékkulcsok

A Norbar nyomatékmérő és adatgyűjtő eszközei, nyomatékkulcsai méltán váltak világszerte elterjedté. Az 1942-ben alapított vállalat a legelsőkk között fejlesztett nyomatékkulcsokat és nyomatékmérő műszereket. 
hios.jpg

Hios nyomatékmérők, levegős és elektromos csavarbehajtók

A HIOS 1970-es alapítása óta a csavarbehajtó berendezések gyártására specializálódott. Az általuk gyártott levegős és elektromos behajtó készülékek kompakt kivitelben is elérhetők.
tohnichi.jpg

Tohnichi nyomatékkulcsok, nyomatékcsavarbehajtók

A Tohnichi világszerte szállítója az ipari minőségű nyomaték szerszámoknak és berendezéseknek. Az 1949-ben, japánban alapított vállalat kezdetekben, főleg a japán autóipar számára gyártott nyomaték eszközöket.
torqueleader.jpg

Torqueleader nyomaték eszközök

A Torqueleader kínálatában megtalálhatók a minőségi nyomaték csavarhúzók, nyomatékkulcsok, szükség esetén szögelfordulás méréssel. 
imada.jpg

Imada erőmérő berendezések

Az Imada az ipar minden területén pontos, precízerőmérési megoldásoka kínál. Az egyszerű, kézi rugós erőmérőktől, a nyomás teszterekig  

MÉRŐESZKÖZÖKKEL

kapcsolatos kérdés esetén