AKKREDITÁLT KALIBRÁLÓ LABORATÓRIUM

Híreink

  • Mitutoyo Tavaszi Akciós Ajánlatok 2021
    Mitutoyo Tavaszi Akciós Ajánlatok 2021 2021-03-30

    Az akció 2021. május 31-ig érvényes, melynek keretében többek között tolómérők, mikrométerek kaphatók akár 25-30%-os kedvezménnyel. A katalógus letölthető honlapunkról. Ha kérdése van a katalógusban szereplő mérőeszközökkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken. Részletek

Mérőeszköz Kalibrálás

Mérőeszköz Kalibrálás

Társaságunk a NAH (Nemzeti Akkreditáló Hatóság) által akkreditált kalibráló laboratóriumot működtet. Vállaljuk mérőeszközök akkreditált kalibrálását és igény szerinti minősítését.
Mérőeszköz Kereskedelem

Mérőeszköz Kereskedelem

Cégünk a Mitutoyo Hivatalos partnereként hosszmérő eszközök széles választékát kínálja. Nyomaték eszközök területén pedig a Norbar, Stahlwille, Torqueleader, Tohnichi, és Crane márkákat forgalmazzuk.
Mérőeszköz Javítás

Mérőeszköz Javítás

Cégünk vállalja hosszmérőeszközök, nyomatékkulcsok, nyomatékmérő eszközök és csavarbehajtó gépek javítását. A hibás eszköz bevizsgálását, felmérését követően árajánlatot küldünk a javításra.
Mérőeszköz Felügyelet

Mérőeszköz Felügyelet

Az általunk fejlesztett, felhő alapú Bright Gage mérőeszköz felügyeleti szoftver segítségével egyszerűen nyomon követheti mérőeszközei aktuális állapotát. A rendszer értesítést küld a lejáró felülvizsgálatokról.
A tőlünk vásárolt Mitutoyo mérőeszközök első, általunk végzett kalibrálását 25% kedvezménnyel végezzük.Akciós Ajánlatok

KÉRDÉS, KÉRÉS ESETÉN

keressen minket