AKKREDITÁLT KALIBRÁLÓ LABORATÓRIUM

Híreink

  • Mitutoyo Tavaszi Akciós Ajánlatok 2019 2019-04-01

    Az akció 2019. április 1-től 2019. május 31-ig érvényes, melynek keretében adatátviteli rendszerek, mikrométerek, tolómérők, mérőórák, magasságmérők, érdességmérők és még számos mérőeszköz kapható akár 25-30%-os kedvezménnyel. A katalógus letölthető honlapunkról. Ha kérdése van a katalógusban... Részletek

  • Stahlwille Focus 2018 Akció 2018-04-03

    Az akció 2019 március 31-ig érvényes. Nyomatékkulcsok, nyomatékmérők, kulcskészletek, szerszámos kocsik, szerszámos táskák és egyéb szerszámok vásárolhatók meg akár 20-40%-os kedvezménnyel. A katalógus letölthető honlapunkról. Ha kérdése van a katalógusban szereplő mérőeszközökkel kapcsolatban, keressen... Részletek

Mérőeszköz Kalibrálás

Mérőeszköz Kalibrálás

Társaságunk a NAH (Nemzeti Akkreditáló Hatóság) által akkreditált kalibráló laboratóriumot működtet. Vállaljuk mérőeszközök akkreditált kalibrálását, beszabályozását és igény szerinti minősítését.
Mérőeszköz Kereskedelem

Mérőeszköz Kereskedelem

Cégünk a Mitutoyo Hivatalos partnereként hosszmérő eszközök széles választékát kínálja. Nyomaték eszközök területén pedig a Norbar, Stahlwille, Torqueleader, Tohnichi, és Crane márkákat forgalmazzuk.
Mérőeszköz Javítás

Mérőeszköz Javítás

Cégünk vállalja hosszmérőeszközök, nyomatékkulcsok, nyomatékmérő eszközök és csavarbehajtó gépek javítását. A hibás eszköz bevizsgálását, felmérését követően árajánlatot küldünk a javításra.
Mérőeszköz Felügyelet

Mérőeszköz Felügyelet

Első lépésként segítünk kiválasztani azokat a mérőeszközöket, amelyeket szükséges nyilvántartani és kalibrálni. Elvégezzük a mérőeszközök nyilvántartásba vételét és egyedi azonosítását.
A tőlünk vásárolt Mitutoyo mérőeszközök első, általunk végzett kalibrálását 25% kedvezménnyel végezzük.Akciós Ajánlatok

KÉRDÉS, KÉRÉS ESETÉN KERESSEN MINKET

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Elfogadom