Hírek

Az akció 2020. január 31-ig érvényes, melynek keretében többek között tolómérők, mikrométerek kaphatók akár 25-30%-os kedvezménnyel. A katalógus letölthető honlapunkról. Ha kérdése van a katalógusban szereplő mérőeszközökkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken.

Az akció 2019. április 1-től 2019. május 31-ig érvényes, melynek keretében adatátviteli rendszerek, mikrométerek, tolómérők, mérőórák, magasságmérők, érdességmérők és még számos mérőeszköz kapható akár 25-30%-os kedvezménnyel. A katalógus letölthető honlapunkról. Ha kérdése van a katalógusban szereplő mérőeszközökkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken.

Az akció 2019. július 31-ig érvényes, melynek keretében tolómérők, magasságmérők kaphatók akár 25-30%-os kedvezménnyel. A katalógus letölthető honlapunkról. Ha kérdése van a katalógusban szereplő mérőeszközökkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok